Projects
NV5 - Liberty Apartments

Liberty Apartments Rear Yard

Located in the Brooklyn neighborhood of East New York, NV5 designed a rear yard for the tenants of a multi-family building, which includes a playground designed for children 5 to 12 years of age and a seating area that features decorative pavers, tables, and benches, surrounded by flowering shrubs and shade trees that screen it from the private on-site parking area.

The design also incorporates a secluded “secret garden” with custom wood planters and fieldstone pathways surrounded by densely planted flowering gardens. Sustainable features include low-flow irrigation systems, recycled materials, and native plantings.


Facebooktwitterlinkedin

Location

Brooklyn, NY

Services

Landscape Architecture

Awards

Building Brooklyn Award, Brooklyn Chamber of Commerce, 2012